Álláspályázatok, ajánlatok

A Fővárosi Ítélőtábla munkatársat keres

hivatalsegéd (fizikai dolgozó) munkakörbe

 az alábbi alkalmazási feltételekkel:

Az álláshelyekre az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. tv. (Iasz) 11. § (2) bekezdése, valamint a képesítési feltételek meghatározásáról szóló 26/2015. (IX.30.) IM rendelet 1. számú melléklete alapján azoknak a jelentkezését várjuk, akik a 18. életévüket betöltötték, választójoggal rendelkező magyar állampolgárok, büntetlen előéletűek, továbbá általános iskolai végzettséggel rendelkeznek.

A jelentkezőnek mellékelnie kell:

            önéletrajzot,
            -  az iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány másolatát,

nyilatkozatot, melyben hozzájárul az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltak szerint, hogy az igazságügyi szolgálati jogviszony létesítéséhez szükséges eredeti dokumentumairól a Fővárosi Ítélőtábla Elnöki Irodájába beosztott munkatárs másolatot készítsen, és egyben hozzájárul a személyes adatai foglalkoztatásához szükséges kezeléséhez.

Az illetmény megállapítása az Iasz. 99. § (4) bekezdése alapján történik.

A jelentkezéseket személyesen a Fővárosi Ítélőtábla Elnöki Irodájában (1055 Budapest, Markó u. 16.) vagy emailen az elnokiiroda@fovitb.birosag.hu email címre kell megküldeni.