Főkönyvi könyvelői álláshirdetés

 

A Fővárosi Ítélőtábla munkatársat keres

főkönyvi könyvelő munkakörbe

 az alábbi alkalmazási feltételekkel:

Az álláshelyekre az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. tv. (Iasz) 11. § (2) bekezdése, valamint a képesítési feltételek meghatározásáról szóló 26/2015. (IX.30.) IM rendelet 1. számú melléklete alapján azoknak a jelentkezését várjuk, aki a 18. életévét betöltötte, nem áll cselekvőképességet érintő gondnokság vagy támogatott döntéshozatal hatálya alatt, magyar állampolgár, büntetlen előéletű, továbbá szakirányú felsőfokú és/vagy mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezik.

Ellátandó feladatok:

A Fővárosi Ítélőtábla, mint költségvetési szerv főkönyvi könyvelési feladatainak ellátása. Közreműködés a költségvetési beszámoló, mérlegjelentések,

időközi költségvetési jelentések elkészítésében. A főkönyv és analitikák közötti egyeztetési feladatok

ellátása. Előirányzatok, kötelezettségvállalások, pénzforgalom (bank, pénztár, bér, vegyes stb.)

könyvelése, egyeztetése, módosítása, nyilvántartások vezetése.

A munkavégzés helye: 1027 Budapest, Fekete Sas utca 3.

A munkakör betöltésénél előnyt jelent főkönyvi könyvelői munkakörben eltöltött gyakorlat, tapasztalat, FORRÁS program és KKVTR – Költségvetési Modul ismerete.

A jelentkezőnek mellékelnie kell:

önéletrajz,

az iskolai végzettséget és képesítést igazoló bizonyítvány (oklevél) másolata

nyilatkozat, melyben hozzájárul az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltak szerint, hogy az igazságügyi szolgálati jogviszony létesítéséhez szükséges eredeti dokumentumairól a Fővárosi Ítélőtábla Elnöki Irodájába beosztott munkatárs másolatot készítsen, és egyben hozzájárul a személyes adatai foglalkoztatásához szükséges kezeléséhez.

Az illetmény megállapítása az Iasz. 97. §, 100. §, valamint a 5. számú melléklete alapján történik az iskolai végzettség és a korábbi munkaviszony(ok) időtartama szerint.

A jelentkezéseket személyesen a Fővárosi Ítélőtábla Elnöki Irodájában (1027 Budapest, Fekete Sas u. 3.) vagy emailen az elnokiiroda1@birosag.hu email címre kell megküldeni.