REGISZTRÁCIÓS FELHÍVÁS - B.Gy. és társai

Tárgyalás időpontja: 
2018. március 20. kedd, 09:00
Ügy tárgya: 
Terrorcselekmény bűntette
Tárgyalás helyszíne: 
1055 Budapest, Markó utca 16.
Tárgyaló: 
Díszterem
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A B. Gy.  és társai ellen terrorcselekmény bűntette miatt indult büntetőügyben 2018. március 20., 27., és április 17. napjára a Fővárosi Ítélőtábla nyilvános ülést tűzött. (Időpont: 9:00; helyszín: 1055 Budapest, Markó u. 16.,Díszterem)

A tárgyalóterem befogadóképessége maximum 110 fő.  

A nyilvános üléseken való részvétel csak a sajtó munkatársai számára REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

A nyilvános ülés iránt érdeklődő magánszemélyek számára regisztrálni nem kell, részükre az adott napon a tárgyalóterembe való bejutás – a tárgyalóterem maximális befogadóképességének eléréséig – érkezési sorrendben biztosított.   

Kérjük a sajtó munkatársait, ha részt kívánnak venni a 2018. március 20., 27., és április 17. napján tartandó nyilvános ülésen, akkor szíveskedjenek eljuttatni jelentkezéseiket a Fővárosi Ítélőtábla Sajtótitkárságához elektronikus úton a sajto@fovitb.birosag.hu e-mail címre 2018. március 19. napján 12:00 óráig, azzal, hogy kérjük megjelölni, ha csak valamely napon kívánnak részt venni.

A megadott időponton túl jelentkezőket nem áll módunkban regisztrálni.

A jelentkezésben tüntessék fel a résztvevő nevét, a képviselt sajtóorgánum nevét, valamint azt, hogy milyen minőségben kíván részt venni a tárgyaláson (újságíró, fotós, operatőr, stáb tagja).

Megértésüket előre is köszönjük!

 

Budapest, 2018. február 28.

 

Fővárosi Ítélőtábla

Sajtótitkárság

Eljáró bíróság: